Tuesday, January 25, 2011

facebook traumatic

social-network sometimes mmg useful
yela utk dptkan kwn2 baru,sharing interests,mcm2 lagi la.
dan yg plg di-highlight-kan disini jenis2 org dlm facebook yg sometimes
membuatkan saya rasa menyampah ganda 10!
ahaha!
cara dan bahasa diorg guna dlm post.

org yg teramat sunyi:

saya bru on9 arini!!
dh 3j on9 xde sapa ke yg nk chat dgn saya?
saya kluar shoppin arini ni sorg2

duhhh..
nk harap org belas kasihan ke?

org yg suka membuatkan org pening nk baca:

xdew sapew2 kew nk teman g makan.
kitew baruw dapat hadiah dr dieww!!
sakit nyew hati diebuat derk jewww

berbelit lidah nk baca.pening!


org yg suka tulis details:

saya pakai bj yg baru beli smlm.beli dkt OU murah je.
tgh makan Mcd ni.kenyang perut.
baru bngun tido trus on9.semangat :)
smlm pegi teman adik beli kasut.ssh la nk carikan kasut yg sesuai utk dia

ni mmg jenis suka bgtau full details la.

org yg in relationship:

suraya is married to....
suraya now is single
complicated

kejap2 married then single blk.smpai bila ntah.

org yg kemaruk cinta:

baby i miss u so much
u are my 360 rainbow
i miss ur smile darl :)

tambah2 lg kalau ada yg like ke comment ke
berganda trauma saya

ni la antara manusia yg berganda pelik
tak pe la as long u bahagia
:)

12 comments:

Azizi Afiq said...

Thumbs up, haha :D

aisyah said...

berganda menyampah dah org2 mcm tu
ahahahahah!
:)

Azizi Afiq said...

hahaha
cool sudah.
depa tak seCOOL anda, haha

:P

aisyah said...

ahahaha!
:)

ALIASHUHAIMI said...

I'm speechless. Sumpah, kenyataan :)

aisyah said...

serius lia.
terfikir aku ada ke dlm mne2 ciri tu?
ahaha :)

Azizi Afiq said...

Ya ya, anda termasuk dalam ciri2 tu aisyah, haha :P

Anonymous said...

eh betoul la apa awak ckp ni.... banyak lagi status pelik kan... tapi yang saya paling tak suka..sgt2 x suka ialah status "Aku bosan hari ni"... kan.. kalau boring pi la buat apa2 yang patut mcm gi masak ka, basuh baju ka, or mengaji ka? Betoi dak?

Eh awak budak Bainun kan?

Keal

aisyah said...

zizi:ciri mana satu nie?
rasa2nya zizi termsk dlm ciri org yg kemaruk cinta.
ahahaha!

keal:agreed!
ahaha!
yup bainunians :)

Azizi Afiq said...

nah! celah mana pulak kemaruk cinta? Cah muhunggggg, haha .

entah lah anda dlm ciri2 mana tpi ada lah, haha :D

aisyah said...

eleh xmengaku dia kemaruk cinta
bhahahah!
status asyik lyrics lagu jiwang je
apa cer?
:D

Azizi Afiq said...

apa kena dgn status?
mana bisa tahu dari hati atau tidak, haha. biasalah mcm2 lagu saya layanlah. HAHA :)