Monday, February 28, 2011

she's a girl

cuti ni mmg xde apa keje yg munasabah la utk dibuat
:)))

ada dania dkt rumah mmg bising
bising berganda
memang..

xtau la kenapa sejak nak dpt adik ni
makin menjadi perangai die
bayangkan dia boleh lompat dari meja ke sofa then ke kerusi tula ke sini la
terguling2 sini sana
then bila tanya dania ni girl ke boy
dgn bangga dia akan jawab

boy!

aunty yg paling garang kat dlm rumah
saya la
siapa lagi
kalau salah tetap kena marah
mne boleh diam
manja sgt!
rite?

kalau marah dia
mesti dia jwb
'dania kecik lagi,kesian dania'
*dgn muka yg sayu

tetap tak kisah
:)

tanyala die
banyak mana syg cik sya
sure die jwb
'sikit je kecik ni'
*sebesar kuman
sabar jela

then kalau mak ke sape ke manjakan dia
mula saya berkata2
'manjakan la dia sgt nnt mengada2'

saya kejam
tau

2 comments:

along said...

ko ngan ayid jeles kt dier..hahahaa....tp mmg semenjak nk dpt adik ni mmg xtreme perangai dier...

aisyah said...

xde faedah nak jealous
ahahaha!