Saturday, April 23, 2011

dinner

amboi title tak boleh blah
haha!

ada satu tempat makan ni nasi lemak kukus dia mmg sedapla
tak ada kedai lain yang boleh lawan.
*promote tak dapat makan free ke uncle :)

time makan dengan mak,izzati dan dania
tiba-tiba along text suruh tolong belikan makanan
waiter lalu
'abang! abang!'
abang tu tak dengar-dengar juga tapi adala dia tercari-cari siapa yang panggil
then izzati dengan ikhlasnya nak tolong panggilkan
'ABANG!'

waiter tu terus berjalan dengan pantasnya tanpa menoleh.
*terdiam

HAHA!
pakcik tengah makan dekat meja belakang pun tergelak.
kami lagila gelak guling-guling

'izzati suara kau mcm lelaki la.'
'ntah2 abang tu ingatkan maknyah.sbb tu dia tak toleh'
HAHA!

seriously suara dia mmg mcm lelaki time tu.
saya gelak sampai satu kedai dengar.
:)

izzati suara dia mmg nyaring dan kuat pun.
kalau nak bisik mcm nak bagitau satu kampung je.
keturunan kot
*jawapan yang agak bodoh

takpe mak,saya masih terima lagi

suara saya pun 'pelik' sikit.
ingat lagi sembang kat bilik dgn roommates .
tiba-tiba ckg nurul lalu dengan muka pelik.
'suara siapa tu?'
*diam
'suara mcm lelaki,dah tidur!'
*diam lagi

tak apa, suara kami mcm miley cyrus
ala-ala boyish skit tapi kalau nyanyi mmg terpana la.
*puked

*jangan salahkan genetic tau.HAHA

2 comments:

Azizi Afiq said...

ish gelak apa kuat sgt cah sampai satu kedai dgr? =_=

aisyah said...

HAHA!
gelakkan izzati la
:DDDD