Wednesday, March 16, 2011

special for newborn

my new day with newborn
sound interesting

selalu curi-curi masuk bilik baby nak tengok muka dia yang kecik tu kan.
kalau nangis je mula la memunculkan diri
but after that,alah malas la,biarla dia nangis.malas la nak layan.
ahaha!
see! i told you.nothing special about that baby
tapi dia ada dimple
ahaha!

ok cukup.
siapa kata dia tak special.
special la.
tapi rasa pelik bila tengok dania yang kecik lagi ada adik.
hah,pelik.
&& mcm mana nak layan mereka dgn adil dan saksama
cehhh,
cik sya ada sorg.
&& along nak letak gambar siapa dania or anak baru sebagai default photo
kat phone or FB?
lagii pelik.
&& dania for surela jealous menggunung.
kalau baby nangis dania pun nangis sekali
tak ke pening?
ok stop the nonsense!

so congrats me for being aunty again for second time
hooray!

first niece

baby girl, no name :)


cik sya

*baru lepas balik dari membeli barang2 baby
-.-

4 comments:

fasya;) said...

aisyah ! letak gambar dua dua kat default pic lah , belah kanan dania belah kiri baby baru tu , adil lagi saksama !

fasya;) said...

comel baby tu , mak cik ecah kene layan dengan adil dan saksama !

aisyah said...

ahahha!
betul,senang citer.dua2 gambar ada.
haha!
adil dan saksama :)

aisyah said...
This comment has been removed by the author.