Monday, March 14, 2011

with love,

as salam and hi all blogger
:)

feeling so excited
along baru selamat bersalin di hospital ipoh
alhamdulillah

this time by hook or by crook,along mesti bersalin jugak
sbb dah 2, 3 kali ulang alik ke hospital
*kejam ke?

tunggu sampai nak tertidur tiba2 nurse kluar ckp dah selamat bersalin
abg long berdiri dgn muka yg confused
'hah,dah bersalin? kenap tak panggil,saya husband dia?
then nurse tu boleh jawab
'encik,dkt wad ni ada 15 patients dan saya sorg je yg jaga mereka'
*redha je la abg long

so,baby girl,no name with dimple
welcome to the future!
bukan,welcome to our big family :)

kalau dulu,farid time sunat boleh main PSP bukan mcm budak dulu2
pegang guli je.
along pulak boleh pegang handphone time bersalin

apa tujuan tulis ni?
kenapa dunia dah maju sgt!
*benci2!


2 comments:

senorita. said...

ALHAMDULILLAH.
kak yas pulak excited ni kak ana dah selamat bersalin.heeee.kem slm sume.
*excited nak jmpe adik baru dania ni ;)
pkul bpe kak ana ana bersalin?

aisyah said...

insyaALLAH
dlm pkul 6.03 ptg
nnt kak yas dtg bwk hadih utk baby baru tau
haha

baby girl :)