Saturday, March 12, 2011

what i love about school holidays

as salam and hi all dearest blogger:)
happy weekend + school holidays
YEAH!

cuti sekolah je mesti peti surat penuh dengan surat.
bukan penuh dengan surat tawaran ke colleague atau university
tapi penuh dengan jemputan ke perkahwinan.

never mind la sebab saya memang suka pergi kenduri
sebab dpt makan nasi minyak!
:)

satu lagi dapat mempamerkan muka di album gambar mereka
mcm mana tu?
salam je dgn tuan rumah dah terpacak photographer kat depan nak tangkap gambar
glamour you all!
ahaha!

lagi satu,time ni la dpt pakai semua baju kurung yang tak terpakai berkurun lamanya
dan semua heels yang tersimpan rapi di almari kat bilik
inilah masa utk menggunakan khidmat mereka
YAY!

semalam dania pukul habis berdarah bibir
*geram!
terpaksa attend dgn bibir yang bengkak.
*sabar2

cantik kan?


happy holidays!

2 comments:

farahinshabuddin said...

waaaaa~ senyuman yg sama~ :D

aisyah said...

ahaha!
lain, mata mcm panda :)))