Thursday, April 14, 2011

Thursday

hari ni lain sikit drpd hari-hari biasa
sebab kene ikut mak pergi sekolah
*malas

terpaksa juga sebab nak urusan semua documents yang perlu di sahkan and etc
so here i am
print out all the papers surrounded by students
bila jalan je semua budak tanya
'teacher baru yea?'
*holding my file and handbag.maybe look more matured *HAHA

lepas tu mak suruh take over extra class dia sekali dg detention class
*malas

terpaksa la juga ajar diorg
ingatkan english rupanya science
*lagi lemah
kesian diorang sebab saya selalu selitkan biology
HAHA
*siapa suruh tanya soalan yang bukan2

lagi berapa minit nak habis tiba-tiba ati call
dia sesak nafas
rush pulak ke batu gajah
budak detention class tu muka gembira je sebab boleh balik awal
-.-

pergi hospital bawak dia balik sekolah
tunggu dia nak siap2 barang memang SERIOUS lama!
rasa macam nak terbakar je
budak lalu lalang tengok semacam je sebab saya cakap sorang2
'yela nak prepared hari sabtu ni'
*buat muka tak tau je

and tuition class hari ni taktau kenapa rasa macam nak marah je
sebab boleh pulak anis lupa segala benda yang diajar semalam
haihh
*banayk sanagt makan kepala ikan ni :)

memang hari yg sangat penat
*penggunaan ayat yang agak skema.harap maklum :)

2 comments:

Dylana Suarez said...

Super lovely blog!

xoxo,

colormenana.blogspot.com

aisyah said...

thanks dylana
nice name :)